Divendres 22 d’octubre. Tàándem al Museu Etnològic.

El divendres 22 d’octubre a les 20:00 hrs. en Ignasi Potrony i la Susana Tornero, components del grup Tàándem, ens van oferir una íntima i entranyable sessió: BIRLIBOM, LA VACA BLANCA I ALTRES VEÏNS, en un tranquil i acollidor Museu Etnològic. On després de la sessió es va iniciar un col.loqui molt interesant.

Teníen dos espectadors d’excepció: l’Antoni Bermejo Piquer i la Teresa Arrufat Creus, que van confesar que havíen estat en quasi tots els actes que van poder del Munt de Mots, no tots perquè alguns s’encavalcaven, i això que venien diàriament de Castellterçol, a 45 km. de Barcelona. Tota una fita.

L’Antoni i la Teresa fan contes a mida. Podeu consultar la seva web: www.contesamida.cat; www.cuentosamedida.com.

Aquí us deixo unes fotos.

  • Comparteix a Facebook
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply