NUTS CLUB & CO.

http://nutsclubquartet.wordpress.com

Contes a restaurants, bars, cafès, teteries, xocolateries, cocteleries, casinos, terrasses…
Contes entre copa i copa, com a aperitiu, a l’hora de les postres, per acompanyar el cafè…
Contes d’amor, d’humor, de por, filosòfics, poètics, urbans, tradicionals o d’autor conegut,ètnics, exòtics, tendres, inquietants…
Contes per a un, per a dos, per a tres. Al gust de l’oient, al vol i al moment.
Contes, contes, contes amb Nuts Club & Co.

.

Ignasi Potrony
Barcelona, 1954

Estudia interpretació teatral, pantomima, titelles, simbolisme, narració oral, veu, dansa… Dirigeix obres de teatre i espectacles lírics. Dissenya i coordina activitats culturals i cicles de narració. Imparteix formació en expressió, narració oral i simbolisme. Narra contes.

.

Catherine Favret
Alger, 1960

Formada a França al Centre de Littérature Orale de Bruno de la Salle amb el narrador Pepito Mateo, conta contes des de fa 12 anys, en tota mena de llocs i en diversos idiomes. És membre d’ANIN i ha col·laborat amb les revistes dedicades al conte, N i Tantàgora. Criada entre Alger, Paris, i la França profunda de l’oest, Catherine, de llengua materna francesa i de mare jueu-tunisenca, conta molts contes de la tradició magribina i de la tradició jueva, però també contes tradicionals de França, de la Xina, del Brasil. I contes menys tradicionals… També és professora i formadora d’idiomes, traductora i autora de llibres per a adolescents.

.

Susana Tornero
Figueres, 1973
Traductora i narradora oral. Llicenciada en Traducció i Interpretació d’alemany i anglès. Combina la seva professió de traductora amb l’ofici de la narració.
Ha narrat contes en una gran varietat de llocs, locals i formats.
Està interessada en la tradició oral de diferents parts del món, des de l’Empordà o Eivissa fins a l’Índia, el Tibet o les illes Òrcades.
www.susanatornero.com

.

Sherezade Bardají
Sabadell, 1983
Narradora oral i actriu. S’ha format com actriu a l’escola Nancy Tuñon, i com a narradora, amb la Paula Carballeira i la Virginia Imaz entre d’altres. Va començar a narrar contes fa cinc anys a la ciutat de Santiago de Compostel·la, i des de llavors, la seva veu ha arribat a biblioteques, presons, bars… Contes de tot arreu per a totes les orelles.

.

INAUGURACIÓN

La inauguración del Festival se realizará en el Teatre Romea, el 18 de octubre a las 20:00 hrs., con la presencia de Carles Canut (Fundación Romea), Toni Puig (Xarxa de Centres Cívics), y un representante del Consorci de Biblioteques de Barcelona. Seguidamente, tomarán la palabra (y bien que la usarán!) los y las cuentacuentos Ana Herreros (Madrid), Alekos (Colombia), Arnau Vilardebò (Catalunya), Joseluis Mellado (Chile), Mónica Martínez Paz (Venezuela), Tim Bowley (Gran Bretaña) y Charo Pita (Galicia), Malena Placeres y el grupo Nuts & C.o (Catalunya).
Dia: Dilluns 18
Hora: 20:00hrs
Lloc:
Teatre Romea
¿Cómo llegar?

  • Comparteix a Facebook
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS