Ana Cristina Herreros

http://www.myspace.com/anacristinaherreros

Va néixer a Lleó, 1965, és filòloga i especialista en literatura tradicional. Autora d’una antologia de romanços i de diversos articles sobre animació a la lectura i tècniques narratives. Compagina el seu treball com a editora amb el seu ofici de narradora (amb el nom d’Ana Griott) a biblioteques, teatres, cafès, presons, escoles o parcs públics des del 1992.

.

NARRADORAS DE LA NOCHE

Per tot arreu, les dones conten. I és que elles conten molt. Conten per la nit, assegudes a la fresca a la porta de casa seva a l’estiu, o a la calor de la cuina a l’hivern, que el dia és el moment del treball i no de contes. En definitiva, conten on els hi dóna la gana, que elles no necessiten ni teatres ni res per explicar, només necessiten unes orelles quietes, àvides d’històries. Les teves, potser?.
Dia: Dijous 21
Hora: 20:30hrs
Lloc:
C. C. VIL.LA FLORIDA
¿Cómo llegar?

.

CONFERENCIA: LA ORALIDAD TRADICIONAL

Són històries transmeses des de temps que no podem recordar, perquè expliquen alguna cosa fonamental sense la qual no podríem viure: que en qualsevol assumpte preval la justícia. Si la traiem dels contes, com l’exigirem en la vida? D’aquesta necessitat de restituir al terme tradicional el seu significat fonamental i desposseir-lo d’aquell vernís nyeu-nyeu amb el qual se l’ha revestit últimament és d’on sorgeix aquesta xerrada.
Dia: Dimecres 20
Hora: 19:00hrs
Lloc:
BIBLIOTECA VILA DE GRÀCIA
¿Cómo llegar?

.

PRESENTACIÓN DEL LIBRO
La asombrosa y verdadera historia de
un ratón llamado pérez

Editorial Siruela
de Ana Cristina Herreros
con ilustraciones de Violeta Lópiz
Colección Las Tres Edades, Cuentos Ilustrados nº 5
48 págs.

¿Qué hace Ratón Pérez con los dientes que recoge por la noche?
¿Sabes dónde vive? ¿Por qué se apellida así y no López o Martínez? ¿Sabías que en otros países quien se ocupa de este trabajo es una hormiga o un hada? A todas estas preguntas hallarás respuesta en este libro.
Dia: Dimarts 19
Hora: 19:00hrs
Lloc:
LIBRERÍA SANTOS OCHOA
¿Cómo llegar?

.

Ana Cristina Herreros (León, 1965), filóloga y especialista en literatura tradicional, compagina su trabajo como editora con su oficio de narradora (con el nombre de Ana Griott) desde 1992. En Siruela ha publicado también Cuentos populares del Mediterráneo y Libro de Monstruos españoles, obra premiada por el Ministerio de Cultura como el libro mejor editado en la categoría de Libros Infantiles y Juveniles de 2008.

.

Violeta Lópiz (Ibiza, 1980) estudió Magisterio musical y después ilustración. Trabaja con diferentes editoriales así como con diarios portugueses y españoles.

.

  • Comparteix a Facebook
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS