Alekos (Alexis Forrero)

http://www.cuentacuentos.eu/narradores/coordinadores/Alekos.htm

Conta contes colombià, és Coordinador de la Red Internacional de Cuentacuentos i fa recitals als quals s’integren Paraula, música i imatge. Treballa amb el Teatre dels Sentits. Artista plàstic, ha exposat individualment i col·lectiva a Amèrica i Europa. És il·lustrador de nombroses publicacions i autor de cinc llibres. Integrant d’un duet de cançons de despit: Malmarido i 4copas.

.

JOROBAILO

Profunda història d’amor que acaba tan bé que no es mengen les perdius. Un mite contat amb estris sonors i cançons gracioses.
Dia: Dissabte 16
Hora: 12:00hs
Lloc:
LIBRERÍA SANTOS OCHOA
¿Cómo llegar?

.

HISTORIAS SIN FRONTERAS
COLOMBIA Y VENEZUELA.
Isabela Méndez y Alekos

Sabies que la línia que traça la frontera entre els nostres països no és més que un fil llarg i resistent?
Amb tant de fil hem teixit un “bon grapat d’històries” i cants. T’esperem per poder-les brodar.
Dia: Dissabte 16
Hora: 20:30hs
Lloc:
HARLEM JAZZ CLUB
¿Cómo llegar?

.

INUTENSILIOS  EXPOSICIÓN DE MICRO-ESCULTURAS

El vell objecte, el rebutjat, en la seva aparent inutilitat, guarda una saviesa. Qui és perspicaç la troba, la recupera i la gaudeix; en un procés de purificació neix l’inutensilio. Es tracta de deu microescultures creades amb material de reciclatge, que en el seu conjunt fan un poblet: Quien-sabe-dónde; allí n’hi ha personatges, un àmbit geogràfic i un relat que expliquen ells mateixos.

Visites guiades amb inscripció prèvia, per a majors de 10 anys. En jornades que triguen, aproximadament, tres hores, entren cinc persones cada quinze minuts.
Dia: Dijous 21, Divendres 22 i Dissabte 23.
Hora:
18:00hrs – 21:00hrs / (17:00hrs – 19:00hrs) (22:00hrs – 23:00hrs) (23:30hrs – 00:30hrs) / (15:00hrs – 16:30hrs) (18:00hrs – 21:00hrs)
Lloc: EL POLVORÍN DE MONTJUÏC
¿Cómo llegar?

.

.

EXPOSICIÓN LA PALABRA PINTADA

El reconocido ilustrador colombiano Alexis Forrero, Alekos, expondrá su obra  La Palabra Pintada en los paredones y espacios abiertos del Pati Llimona.
Se trata de 20 telones de 5 metros de altura por casi 2 metros de ancho, presentada antes en Bogotá, Santiago de Cuba , Madrid. y ahora en Barcelona.
Los telones contienen fragmentos de la obra de varios de los/as escritores/as y poetas más reconocidos de Latinoamérica, ilustrados hermosamente por Alekos.
Dia: Dissabte 16
Hora: 19:00hs
Lloc:
C. C. PATI LLÍMONA
¿Cómo llegar?

.

  • Comparteix a Facebook
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS