Tim Bowley

http://www.galegos.info/es/tim-bowley

HILANDO CUENTOS
Tim Bowley & Charo Pita

Tim ens porta contes dels més variats racons de la Terra, que no saben de fronteres i que ens parlen directament a l’esperit i al cor. Tim narra en anglès i Charo tradueix al castellà, però no són un narrador i una traductora: són dos conta contes explicant un mateix conte, dues veus, dos idiomes abraçats en una mateixa paraula.

Tim Bowley (Gran Bretanya). Narrador oral i escriptor britànic de fama internacional, porta encisant audiències més de vint anys amb una rica selecció de contes de tradició oral del món sencer.

Charo Pita (Galícia). Filòloga, escriptora, cantant, docent, és narradora oral des del 1994 i narra per a tots els públics de cap a cap de la geografia espanyola.

Dia: Dissabte 16
Hora: 21:00hrs
Lloc:
EL ALMAZEN
¿Cómo llegar?

Dia: Dimarts 19
Hora: 21:00hrs
Lloc:
C. C. PATI LLÍMONA
¿Cómo llegar?

.

EL ARTE DE CONTAR CUENTOS/ SPINNING TALES
Taller de Narració Oral amb Tim Bowley & Charo Pita
Dies:
Dissabte 16 i Diumenge 17 d’Octubre
Hores:
De 10 a 14h i de 15 a 18h (Total: 14 hores)
Preu:
150 € (PLACES LIMITADES)
Lloc:
Almazen

Utilitzant exercicis de veu i cos, jocs i pràctiques, aquest taller ofereix l’oportunitat d’explorar el món dels contes. L’èmfasi es farà en la pràctica més que en la teoria, en l’auto descobriment més que en l’ensenyament, i s’aportaran elements tant per als principiants com per als que tenen experiència. També es prestarà especial atenció als aspectes pràctics del Storytelling, com el repertori, l’adaptació de la teva història i als diferents espais per narrar, el so, la llum, com aconseguir actuacions, etc.

Per a informació i reserva de plaça, envieu un correu a l’atenció de Mar a: aula@almazen.net o trucar al 664277579

ALMAZEN

.

  • Comparteix a Facebook
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS