Patricia Mac Gill

http://www.patriciamcgill.wordpress.com

Narradora nascuda a Uruguai i resident a Barcelona, domina diversos idiomes. Es va llicenciar com a actriu en la Escuela Municipal de Arte Dramático Margarita Xirgu, de Montevideo, i ha cultivat unes altres arts com el cant, la dansa clàssica i contemporània, expressió corporal i pantomima. Coopera habitualment en projectes de narració tant nacionals (Nascuts per llegir) com internacionals (Contando Histórias – Um diálogo entre a Espanha e o Brasil).

.

ENS ANEM DE CONTES
Patricia McGill i Susana Tornero

Canvi d’últim moment. En lloc d’actuar Domingo Chinchilla podreu gaudir de les fantàstiques Susana Tornero i Patricia McGill amb el seu espectacle ENS ANEM DE CONTES.

Per anar de contes no calen grans preparatius.
Anar ben disposats a escoltar i, sobretot, a gaudir.
La resta, deixarem que ho decideixin les històries…

Dia: Dijous 21
Hora: 20:00hrs
Lloc:
C. C. GUINARDÓ – EL RACONET
¿Cómo llegar?

.

CONTES A LA CASSOLA
(EN CATALÀ)

Salpebrem, remenem, afegim la ratlladura, li donem un toc de gràcia i tastem amb la punta del dit. Mmmm… Vet aquí el nen que ens menjarem, vet aquí el “pam de nas” de botifarra i l’olla amb un forat i el pastís que ja és menjat… Vet aquí el conte que és contat.
Dia: Dijous 21
Hora: 18:00hrs
Lloc:
SALA DE LECTURA DEL CLOT
¿Cómo llegar?

.

TOCAT DEL RETOC
3 a 6 anys

Qui vol sentir el so del cas del pi? No cal dir ni mu si seu. I el pi fa cas del so. Escoltar pels llavis i parlar per les orelles.
Farem un recorregut tot contemplant algunes de les pintures que ens guien de camí cap als contes, i tot escoltant i fent contes que ens duen en un vol a reviure les pintures. Evocar, ressonar i emocionar-nos. Trobar i fer possible de forma senzilla i plaent, al nostre gust i ganes.
Dia: Diumenge 17
Hora: 12:00hrs
Lloc:
MUSEO PICASSO
¿Cómo llegar?

.

  • Comparteix a Facebook
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS