Mercedes Carrión

http://www.mercedescarrion.com

Contista, maga, actriu dramàtica, mim, funàmbula, malabarista, directora, guionista… D’origen peruà, des del 1975 recorre escenaris de Perú, Hongria, Espanya, Alemanya, Itàlia, França, Portugal, Estats Units i Veneçuela. Va guanyar el “Primer Premio Magia Femenina del Congrés Mundial de Màgia (Lisboa, 1987) i el “Premio García Cabrerizo, Julio Carabias, magia cómica” (Sociedad Española de Ilusionismo, 1988)

.

¡AY, QUE LOS CUENTOS SE ME SALEN POR LA BOCA!

N’hi ha que emigren buscant fortuna o una vida millor, uns altres per colonitzar o fugint de guerres i misèries. La meva àvia no, ella ho va fer per amor. Va omplir de rialles, fascinació, màgia i llàgrimes els racons buits de la meva infantesa i joventut. Em va contagiar el vici de narrar…
Dia: Divendres 22
Hora: 18:00hrs
Lloc:
C. C. SAGRADA FAMÍLIA
¿Cómo llegar?

.

EL TRUCO DEL CUENTO
Mercedes Carrión & Mónica Martínez Paz

Mercedes Carrión, Conta contes i maga, durant anys ha vingut mesclant la màgia de les paraules amb aquella altra, la de la vareta màgica. Per la seva part, Mónica Martínez Paz s’apropa a la màgia des dels contes que descobreixen les veritats, prodigis i misteris dels mags (i les magues). Ambdues màgies trenquen la realitat en aquest espectacle, on el gran repte serà endevinar El Truco del Cuento
Dia: Divendres 22
Hora: 21:00hrs
Lloc:
EL ALMAZEN
¿Cómo llegar? màgies trenquen la realitat en aquest espectacle, on el gran repte serà endevinar El Truco del Cuento

Mónica Martínez Paz (Veneçuela). Narradora Oral des de l’any 1998. Llicenciada en Pedagogia per la UB (2005). És professora de formació de conta contes per al Consorci de Biblioteques de Barcelona.

MERCEDES CARRIÓN (Perú) Contista, maga, actriu dramàtica, mim, funàmbula, malabarista, directora, guionista. Des del 1975 i durant 35 anys ve recorrent escenaris de mig món.

.

  • Comparteix a Facebook
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS