Inés Macpherson

http://encuentosydesencuentos.wordpress.com

Nascuda el 1982, és llicenciada en Filosofia, amb un postgrau en Gestió cultural. Va estudiar el curs de narració oral amb Numancia Rojas a la Casa de los Cuentos (2002) i va realitzar el curs de narració a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu (2005). Com a autora, té publicats alguns relats i poemes en la revista digital Paralelo Sur.

.

DULCES SUEÑOS… A VECES

Somiar sota l’empara de la nit, el cos lliure de tensions, la ment relaxant-se i recuperant les energies per a l’endemà. Aquest seria l’ideal del somni. Però, quants tipus de somnis hi caben en una nit? Són sempre bons els somnis que es compleixen? I és que, de quina matèria estan fets els somnis? Potser aquesta nit ho podrem descobrir de la mà de les paraules d’alguns dels grans del gènere de la narrativa.
Dia: Dijous 21
Hora: 21:00hrs
Lloc:
L’ASTROLABI
¿Cómo llegar?

.

VOCES DE MUJER

Inés Macpherson, Isabela Méndez i Noemí Caballer

Es tracta d’una sessió de contes en la qual tres joves creadores, en la seva doble condició d’autores i de conta contes, narraran de viva veu alguns dels seus escrits, poemes i relats. Inés Macpherson, Isabela Méndez i Noemí Caballer ens oferiran aquest inusual privilegi. Una nit per a deixar-se endur allà on ens vulguin portar aquestes Veus de Dones
Dia: Dijous 21
Hora: 18:00hrs
Lloc:
C. C. TORRE LLOBETA
¿Cómo llegar?

.

Inés Macpherson (Catalunya). Escriptora i llicenciada en Filosofia. Conta contes des de l’any 2002 i narra cada mes a l’Astrolabi des del 2003.

Isabela Méndez (Veneçuela). Escriptora, actriu, cantant. Narradora oral des de l’any 2006. Va estudiar teatre a Caracas i a Nova York.

Noemí Caballer (Catalunya) Escriptora i bibliotecària, narra des de l’any 1994. Ha participat en festivals d’Argentina, Portugal i Mèxic.

.

  • Comparteix a Facebook
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS